Domov interaktivna oprema IW Uporabniki
  Interaktivna oprema   
Interaktivna oprema > Interaktivno poučevanje > Lastnosti in pripomočki

Interwrite DualBoard interaktivna tabla - lastnosti in pripomočki

 
 
Digitalna Tehnologija: Interwrite DualBoard uporablja patentirano digitalno tehnologijo, ki prinaša visoko ločljivost (interno 4000 linij na col) in nudi zelo kakovosten izdelek za razlaganje, razpoznavo pisave, hiter odzivni čas in trdno konstrukcijo za leta zanesljive uporabe. DualBoard edina na tržišču omogoča istočasno uporabo dveh peres na tabli. 
Lastnosti in pripomočki 
Modeli 
Tehnični podatki 
 
Programska oprema: Interwrite Workspace programska oprema je kot standarden del Interwrite DualBoard interaktivne table zelo intuitivna in enostavna za uporabo. Lahko se uporablja za razlage, označevanje ali delanje zapiskov preko katerekoli PC aplikacije. Učne ure lahko tudi shranite, printate ali pošljete po e-pošti učencem, ki niso bili prisotni pri pouku. InterWrite Workspace programska oprema je kompatibilna z Windows XP, Vista, Linux-om in MacOS 8 .
Površina: DualBoard delovna površina se le malo blešči in je enostavna za čiščenje, če uprabljate ''piši-briši'' markerje.
Tipke za bližnjice: Tri dodatne nastavljive tipke vam poenostavijo uporabo SchoolBoard table, saj vam omogočajo takojšnji dostop do vaših najljubših aplikacij, internet strani in/ali datotek. Najbolj pogosti ukazi so dostopni na obeh zunanjih robovih.

 
Standardna oprema
Povezava z PC   7,5 m zaporedni kabel (RS-232) in 4,5 m USB kabel sta vključena pri vseh modelih. Dodatno lahko izberete brezžično Bluetooth™  ali RF povezavo.
Elektronska peresa
Standardna konfiguracija: Dva elektronska peresa, kompatibilna z miško, ko tabla ni v interaktivnem načinu. Peresa sta na nosilcu ki je ob enem polnilec peres.
Opcija: Elektronska peresa, kompatibilna z miško, ko tabla ni v interaktivnem načinu. Pero je opremljeno z markerjem ki je lahko črno, modro ali rdeče barve.
Nosilec/polnilec peres  
Stenski nosilec 
Napajalnik  (9V /1A)  4 m priključni kabel.

 
Dodatki na izbiro
Stojalo Stabilno, enostavno nastavljivo stojalo na kolesih z zavorami za enostavno premikanje po prostoru/ih.
Nosilec table in projektorja Po višini nastavljivi nosilec table, kateri ima vgrajeno projektorsko roko, nastavljivo po višini.
Kolesni mehanizem za nosilec  table s projektorjem omogočajo  mobilnost vaše DualBoard interaktivne table in  hkrati vašemu predavanju.
Bluetooth vstopna točka kot USB ključ, Bluetooth vstopna točka je sprejemna postaja, ki omogoča brezžično povezavo med PC-jem in DualBoard tablo ali InterwritePad interaktivno tablico.
RF vstopna točka kot USB ključ, RF vstopna točka je sprejemna postaja, ki omogoča brezžično povezavo med PC-jem in DualBoard tablo in ali interaktivno tablico MOBI.

 

 
 
© Servis CAD opreme

 zadnja sprememba 20/04/20

Zemljevid  |    Kontakt