Domov interaktivna oprema IW Uporabniki
  Interaktivna oprema   
Interaktivna oprema > Interaktivno poučevanje > Interwrite Pad > Značilnosti

Značilnosti interaktivnih MOBI™ tablic  

 
 
Digitalna Tehnologija Interwrite tablici MOBI KVIK in Learner uporabljata patentirano digitalno tehnologijo, ki prinaša veliko resolucijo (do 4000 linij/palec interno). Ta ponuja zelo kakovosten pripomoček za razlaganje, razpoznavo pisave, hiter odzivni čas in trdno konstrukcijo za leta zanesljive uporabe.
Programska oprema  Tablicaam je priložena Workspace programska oprema, ki je  zelo intuitivna in enostavna za uporabo. Lahko se uporablja za razlage, označevanje ali izdelavo zapiskov čez katerekoli PC aplikacijo. Učne ure lahko tudi shranite, natisnete ali pošljete po e-pošti učencem, ki niso bili prisotni pri pouku.  Workspace programska oprema je kompatibilna z Windows XP, 7, 8.x in 10 ter Linux in MacOS.
Značilnosti
Modeli
Tehnični podatki 
 
RF dostopna točka Za povezavo lahko uporabljamo USB  RF vstopno točko, ki je priložena vsaki MOBI tablici .
Elektronsko pero  Elektronska peresa so kompatibilna z miško, medtem ko uporabljamo MOBI tablico v interaktivnem načinu. Pisala imajo vgrajeno izmenljivo NiMH akumulatorsko baterijo, ki se polni v svojem ležišču.
Napajanje  MOBI tablica jima vgrajeno NiMH baterijo ki, ob normalnih pogojih, zdrži do 8 ur uporabe. Ta se polni preko priloženega  miniUSB priključnega kabla.


 
 
© Servis CAD opreme

 zadnja sprememba 20/04/20

Zemljevid  |    Kontakt