Domov interaktivna oprema IW Uporabniki
 

 

Interaktivna oprema   
Interaktivna oprema > Interaktivna učilnica 

Interwrite interaktivna oprema

 

Spreminjanje predavanj v izkušnje
Interwrite izdelki za šole lahko pomagajo pridobiti nove nivoje medsebojne komunikacije in entuziazma vašemu razredu, med tem ko vam, učitelju, omogoča več kontrole kot kdajkoli prej. Interwrite izdelki so najenostavnejši in najbolj intuitiven način povezovanja vaših učencev in spreminjanja vaših predavanj v interaktivne izkušnje, pa če so ti uporabljeni v kombinaciji z drugimi Interwrite izdelki ali individualno.

Interwrite DualBoard
Komunicirajte z vašim razredom s katedra učilnice ob uporabi vzdržljive, enostavne table, ki vključuje tudi najbolj intuitivno programsko opremo na tržišču Interwrite Workspace .Tabla omogoča istočasno uporabo dveh pisal.

Interwrite Pad 
Interwrite Pad  je Bluetooth® brezična tablica, ki vam omogoča nadzor vašega računalnika kjerkoli v učilnici - na razdalji do 100 metrov. Uporabite jo lahko v kombinaciji z Interwrite DualBoard interaktivno šolsko tablo ali samostojno, da bi oblikovali e-vsebine na katerikoli podlagi. IWPad vam dovoljuje individualno pozornost vsakemu od vaših učencev, medtem ko se sprehajate po učilnici ter nadgrajujete vaše predavanje kar sproti. Istočasno lahko uporabljate do 8 IWPad tablic, ki vključujejo Interwrite Workspace programsko opremo, in s tem omogočili skupinam učencev medsebojno sodelovanje pri predavanju.

eInstruction CPS in PRS osebni odzivni sistemi
Vključite vse učence v debato, ob uporabi PRS osebnega odzivnega sistema.
 

Interwrite Workspace programska oprema
Uporabite nabolj intuitivno in efektivno programsko opremo, razložite in dodajte zaznamke vaši prezentaciji. Shranite vaše zapiske, razdelite po predavanju ali pa pošljite po e-pošti učencem, ki niso bili prisotni pri pouku. 

Naročite brezplačno demo različico Interwrite Workspace programske opreme

 

 
 
© Servis CAD opreme

 zadnja sprememba 20/04/20

Zemljevid  |    Kontakt