Domov interaktivna oprema IW Uporabniki
  Interaktivna oprema   
Interaktivna oprema > Odzivni sistemi > Značilonsti strojne opreme

InterWrite PRS™ značilnosti strojne opreme

 
 
Značilnost    Opis    Ugodnost
Edinstvena identifikacijska številka oddajnika Vsak oddajnik ima posebno identifikacijsko številko, ki jo lahko dodeli določenemu učencu. Odgovore učencev lahko povežete direktno z njim.

 

 
Nizka cena in nobenih dodatnih stroškov Oddajnike si učenci lahko izposodijo ali kupijo. Online registracija, s katero aktiviramo oddajnik, je brezplačna. Prihranite denar čez več semestrov.
Alfanumerična tipkovnica Oddajniki imajo alfanumerične vrednosti (tj. 1A, 2B, 3C, 4D, 5E, 6F, 7G, 8H, 9I, 0J) Učitelji lahko postavijo vprašanja z več možnimi odgovori; imajo do 10 opcij in so numerično ovrednotena.
Visoka in nizka samozavest odgovora Dva nastavljiva gumba dopuščata učencem, da pokažejo kako visoka ali nizka je prepričanost v njihove odgovore. Učitelji lahko poleg preverjanja učenčevih odgovorov vidijo tudi, kako prepričan je učenec v svoj odgovor.
IR (Infrardeča) ali RF (radijska frekvenca) tehnologija Prejemniki se koristijo z infrardečo tehnologijo, ki je podobna televizijskemu daljincu ali delujejo na RF frekvencah. Oddajniki delujejo na razdalji do 18 metrov od prejemnika. IR je zelo zanesljiva tehnologija, ki deluje na “črto pogleda”, tako da se ne meša z radio frekvenčno opremo ali katerimi drugimi sistemi v sosednjih prostorih. RF tehnologija uporablja določene frekvenčne kanale tako da ne pride do prepletanja uporabnikov iz več prostorov.
Združljiv s standardno računalniško strojno opremo Prejemniki so povezani z računalniškim  USB  vhodom Enostavno inštaliranje.

 

 
 
© Servis CAD opreme

 zadnja sprememba 20/04/20

Zemljevid  |    Kontakt